Resultaten voor gitaar

Home
gitaar
GITAAR Koninklijk Conservatorium Brussel.
Gitaar I, II, III. Kamermuziek 1, 2. Koor 1, 2. AMV Gehoor en Theorie 1, 2. AMV ritmiek en intonatie 1, 2. Harmonieleer en analyse 1, 2, 3. Toegepaste harmonie 1, 2. Encyclopedie en onderzoek. Master Opleidingsonderdeel Ma1 SP Ma2 SP. Gitaar IV, V masterproef.
Gitaar Conservatorium Brugge.
Elke stijl kan op de Spaanse gitaar gespeeld worden en dat kroont haar tot dé allemansvriend. De nylon snaren kleuren die grote waaier van muziekstijlen op een heel eigen manier en laten toe om naast akkoorden en melodie ook met verschillende vingers tegelijk te spelen.
Elektrische gitaar.
Dan is de elektrische gitaar zeker iets voor jou! De elektrische gitaar heeft zowel een begeleidende als solerende rol in een band. Bij de rhythm gitaar ga je lekker mee met de groove van de drum en bas gitaar, voornamelijk met akkoorden en slagjes.
Gitaar SAMWDLier.
Home / Muziek / Instrumenten / Gitaar. De gitaar is een houten snaar of tokkelinstrument met een meerstemmig karakter miniatuurorkest. Zij bestaat uit een klankkast, een hals met toets, 6 schroeven, 6 snaren een kam en een brug. Hoe wordt een gitaar bespeeld?
Alvarez Gitaren Heel veel gitaar voor je geld.
Beginners komen aan hun trekken met een instapgitaar met een verbluffende prijs-kwaliteitverhouding. Gevorderden vinden vast die een high-end gitaar die ze zoeken. En ook iedereen daartussen kan bij Alvarez kiezen uit een heel uitgebreid gamma. Alvarez gitaren krijgen mijn volle vertrouwen.
Akoestische Gitaren kopen? Online Winkels Keymusic.
Koopgidsen met tips. Zoek je een nieuwe akoestische gitaar, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onze uitgebreide koopgids voor akoestische gitaar en doe handige kennis op over de verschillende houtsoorten, modellen en meer. Populaire akoestische gitaren.
Gitaar Stap Roeselare.
De gitaar als begeleidingsinstrument is alom bekend en geliefd, maar als solo-instrument heeft de gitaar ook veel te bieden. De voorlopers van de gitaar zijn onder meer de luit en de theorbe. Door hun zachte klanken waren ze ideale begeleiders voor liederen.
Gitaar Brasschaats Mandoline-Orkest.
Andrés Segovia is een belangrijke muzikant die de klassieke gitaar en haar repertoire populair weet te maken. Intussen begonnen ook de andere vormen van de gitaar jazz-gitaar en steelstring maar ook elektrische gitaar op te duiken in allerlei vormen van muziek.
Elektrische en/of akoestische gitaar Jazz-Pop-Rock Academie Borgerhout.
Elektrische en/of akoestische gitaar Jazz-Pop-Rock. Elektrische en/of akoestische gitaar Jazz-Pop-Rock. Over de opleiding. Je hebt je hart verloren aan elektrische en/of akoestische gitaar jazz-pop-rock en wil dit instrument graag leren bespelen? Dan zit je goed in Academie Borgerhout! Je krijgt naast instrumentles ook algemeen muzikaal vormende vakken.
Onderdelen van een Elektrische Gitaar. Een overzicht.
Een elektrische gitaar en zijn onderdelen, dat brengt soms wel eens wat vakjargon met zich mee. Voor wie start met gitaar kan dat nogal eens verwarrend en intimiderend zijn. Daarom: een praktisch overzicht van de onderdelen van een elektrische gitaar!

Contacteer ons