Zoeken naar bonus

Home
bonus
Bonus 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/bonus.: Een bonus is een extra bedrag dat een speler toegewezen krijgt van een online pokerroom bij het maken van een eerste storting of het aanmaken van een real-money account. Vaak wordt de bonus automatisch toegewezen, in andere gevallen moet de speler gebruik maken van een bonus code.
bonus Nederlands woordenboek Woorden.org.
Bonus is Latijn voor goed en het tegenovergestelde van het Latijnse malus, dat slecht betekent. Een bonus is iets extra's: Korting. Extra uitkering uit de winst. De term wordt in Engelssprekende landen in de levensverzekering gebruikt voor het winstaandeel dat de levensverzekeraar aan de verzekering.
Wat is een bonus-malus? Ethias. ingenico.
Daarom heeft Ethias een extraatje voor wie al jarenlang een voorbeeldige rijstijl heeft. U krijgt een Joker bij Ethias wanneer u 5 opeenvolgende jaren vanaf 29 jaar oud geen ongeval in fout hebt en wanneer uw bonus-malus op 0 staat.
Schoolbonus school bonus Groeipakket.
The school bonus formerly known as the schoolpremie is paid in August of each year for any child that was entitled to the Groeipakket in July. The school bonus is a boost at the start of the new school year.
Minder bedienden krijgen bonus Het Nieuwsblad.
Foto: Hollandse Hoogte / Sabine Joosten. Het percentage bedienden in de privésector dat een bonus krijgt, daalt van 276, procent vorig jaar naar 209, procent dit jaar. Dat blijkt uit een onderzoek van de hr-dienstverlener Acerta, zo schrijft De Tijd.
Bonus KM autokeuring rijbewijs W-VL.
Wanneer heb ik met mijn personenwagen recht op een bonusjaar bij de keuring? Vanaf 1 mei 2006 kunnen personenvoertuigen categorie M1 die aan bepaalde voorwaarden voldoen, genieten van een bonusjaar. Zij krijgen een geldigheid van 2 jaar indien zij beantwoorden aan volgende voorwaarden.:
Ecologische bonus Abattoir.
Iedere handelaar start met bonus 5, op voorwaarde dat in de loop van het trimester, alle richtlijnen van kracht correct worden nageleefd en de standplaats nauwkeurig wordt gereinigd, de bonus 5 gaat naar bonus 4 de volgende trimester enzovoorts om bonus 5 te bereiken.
Bonus Challenge.
Helft van de CEOs van beursgenoteerde bedrijven zag de bonus afgelopen jaar afnemen Vlerick Business School.
Xavier Baeten: Wat de bonus betreft, moeten we opletten bij de interpretatie van de mediaandaling van 32%, die op zich beperkt lijkt. Maar het is wel zo dat in 16% van de bedrijven de bonus op 0 is teruggevallen, terwijl we in 2019 slechts één bedrijf hadden dat geen bonus uitbetaalde.
BR C1JFER5 ALLEEN VOL5TAAN N1ET.
Bonus in cash. Wanneer u een variabele bonus via het klassieke loon toekent, dan spreken we in vakjargon over een Cash bonus. Het grote en zelfs unieke voordeel van de cash bonus, is dat u niet gebonden bent aan spelregels.

Contacteer ons